Tisztelt Kollegák!

Örömmel jelenthetem, hogy sikerült megszerveznünk a CIE publikációk hazai forgalmazását. A mellékletben küldöm az összes kapható CIE kiadvány jegyzékét. Minden kiadványnál szerepel egy kód-szám, mely megadja, hogy mely árkategóriába sorolódik a kiadvány. A táblázatok végén található az árkategóriák EURO ára.

Bármely kiadvány forintért rendelhető meg a CIE-Magyar Nemzeti Bizottsága (CIE-Hungary) megbízottjánál, Major Gyula úrnál. Az EURO - Ft átszámítás napi árfolyamon történik. Tájékoztató jellegű átszámítás az OANDA lapjáról kérhető.

A beszerzés mechanizmusa a következő: Major Gyula, a Lisys Rt részéről vállalta, hogy külön költségek felszámítása nélkül lebonyolítja a beszerzést és közleményeket a hazai megrendelőnek postázza. A szállítás 2000-03-01-től kezdődik

A beszerzéshez a közlemények árának előre való fizetését kell kérnünk.

Bővebb felvilágosítást Major Gyula úr tud adni. (Mivel új kezdeményezésről van szó, kérem szíves megértésüket, ha kezdetben még vissza kell kérdezni. Remélem hamarosan olajozottan megy majd a beszerzés.)

Bízom benne, hogy a kollegák jó hasznát fogják venni a CIE közleményeknek, szabványoknak, konferencia és szimpózium kiadványoknak.

Kérem, hogy esetleges kérdéseiket, további észrevételeiket és javaslataikat juttassák el hozzám.

Itt található a legújabb publikációk jegyzéke

Baráti üdvözlettel

Schanda János

a CIE-MNB elnöke